سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بیفتک پروانس


بیفتک پروانس

● مواد لازم:
▪ گوشت بدون چربی چرخ کرده: نیم کیلو
▪ سیر کوبیده: ۳-۴ حبه
▪ جعفری ساطوری شده: نصف پیمانه
▪ قارچ ساطوری شده: ۱۰۰ گرم
▪ تخم مرغ: ۱عدد
▪ روغن زیتون: به میزان لازم
▪ آرد سفید: …

مواد لازم:

گوشت بدون چربی چرخ کرده:

نیم کیلو

سیر کوبیده:

۳-۴ حبه

جعفری ساطوری شده:

نصف پیمانه

قارچ ساطوری شده:

۱۰۰ گرم

تخم مرغ:

۱عدد

روغن زیتون:

به میزان لازم

آرد سفید:

به میزان لازم

نمک، فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه :

سیر را با قارچ روی گوشت بریزید. تخم مرغ را روی گوشت بشکنید. نمک و فلفل بپاشید. گوشت را چنگ بزنید و مخلوط کنید، سپس به صورت شامی مانند درآورید و در آرد بزنید. ۲-۳ قاشق روغن زیتون در تابه روی شعله داغ کنید و شامی ها را در روغن بگذارید. پس از ۲-۳ دقیقه برگردانید و پس از ۲-۳ دیگر بردارید. شامی ها را در دیس بچینید و باز اندکی نمک و فلفل بپاشید و با جعفری آرایش کنید. داغ سر سفره ببرید.