پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
املت برنج و پنیر
مواد لازم
سه چهارم فنجان برنج پخته شده،
کمی نمک،
نصف فنجان پنیر پرچرب،
نصف فنجان فلفل دلمه خرد شده،
سه قاشق غذاخوری کره
هشت عدد تخممرغ
طرز تهیه
در یک کاسه پنیر و برنج و فلفل را باهم مخلوط کنید. سپس تخممرغها را در ظرف دیگری شکسته و بخوبی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم یکدست شوند. در این زمان فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری از تخممرغ زده شده را کف تابه ریخته و سپس مخلوط پنیر و برنج و فلفل را اضافه کنید و بقیه تخممرغهای زده شده را روی آن بریزید. دو طرف املت را تا جایی که کاملاً سفت و پخته شود، بپزید.
صدرا نوید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست