دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
دسر کرم کاستارد و ژله
مواد لازم
پودر کاستارد ۴ قاشق غذاخوری
شیر یک کیلو (معادل ۵ لیوان)
شکر ۵ قاشق غذاخوری
پودر ژله
طرز تهیه:
پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم. ۴ لیوان بقیه شیر را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود ( حدود ۱۵ دقیقه) مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.
وقتی کرم سرد شد آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود.
سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم, ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم . برای تهیه ژله, پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم.
برای تهیه ژله می توانیم به جای یک لیوان آب سرد از یک لیوان ماست استفاده کنیم هم خوشمزه تر می شود و هم قشنگ تر.این دسر آماده بسیار راحت و خوشمزه است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام دولت مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل سیل فضای مجازی تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران آتش سوزی
حقوق سربازان سلامت قیمت شکر خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس افغانستان سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
زنان کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی