شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

چیکن آلاکینگ فرانسوی


چیکن آلاکینگ فرانسوی

● موادلازم
▪ سینه مرغ بدون استخوان: ۴ تکه
▪ کره پاستوریزه: ۱۰۰ گرم
▪ قارچ ورقه شده: ۲۵۰ گرم
▪ خامه پاستوریزه: ۲۵۰ میلی لیتر
▪ زرده تخم مرغ: ۴ عدد
▪ فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
▪ فلفل دلمه …

موادلازم

سینه مرغ بدون استخوان:

۴ تکه

کره پاستوریزه:

۱۰۰ گرم

قارچ ورقه شده:

۲۵۰ گرم

خامه پاستوریزه:

۲۵۰ میلی لیتر

زرده تخم مرغ:

۴ عدد

فلفل دلمه ای قرمز:

۱ عدد

فلفل دلمه ای سبز:

۱ عدد

طرز تهیه

مرغ ها را به صورت مکعب ۱/۵ تا ۲ سانتی متری خرد می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز خرد می کنیم.کره را در ماهی تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن می افزاییم و تفت می د هیم تا نرم شود و کنار می گذاریم. دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند ( برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم). سپس خامه را به آن افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده ها را در حال هم زدن به آن می افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می زنیم و سپس سرو می کنیم.