یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
پامپاتینو
![پامپاتینو](/web/imgs/16/11/8wrw41.jpeg)
مواد لازم دسته اول:
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
آرد سوخاری: ۵۰ گرم
پیاز رنده شده: یک عدد
فلفل دلمهای ساطوری شده: نصف یک عدد
کاری زرد: یکدوم قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم دسته دوم:
بادمجان سرخشده: ۲۰ حلقه
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
سبزی خوردن خرد شده: یک لیوان
پودر پنیر پارمزان: ۳۰ گرم
روش تهیه:
۱. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا جایی که مایه یکدستی حاصل شود. از مایه گلولههایی به اندازه یک گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ میکنیم.
۲. پنیرها را با سبزی مخلوط کرده، داخل کیسه قیف میریزیم و روی بادمجانها به شکل حلقهای فرم میدهیم. میان هر حلقه پنیری یک گلوله گوشتی قرار میدهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینوها را با ورق طلا تزیین میکنیم.
۳. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم کردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمک و فلفل به بادمجانها فراموش نشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست