یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

پامپاتینو


پامپاتینو

ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی که مایه یک‌دستی حاصل شود.

مواد لازم دسته اول:

گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

آرد سوخاری: ۵۰ گرم

پیاز رنده شده: یک عدد

فلفل دلمه‌ای ساطوری شده: نصف یک عدد

کاری زرد: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: یک عدد

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم دسته دوم:

بادمجان سرخ‌شده: ۲۰ حلقه

پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم

سبزی خوردن خرد شده: یک لیوان

پودر پنیر پارمزان: ۳۰ گرم

روش تهیه:

۱. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی که مایه یک‌دستی حاصل شود. از مایه گلوله‌هایی به اندازه یک گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ می‌کنیم.

۲. پنیر‌ها را با سبزی مخلوط کرده، داخل کیسه قیف می‌ریزیم و روی بادمجان‌ها به شکل حلقه‌ای فرم می‌دهیم. میان هر حلقه پنیری یک گلوله گوشتی قرار می‌دهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینو‌ها را با ورق طلا تزیین می‌کنیم.

۳. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم کردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمک و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود.