سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک هویج با میوه


کیک هویج با میوه

● زمان تهیه: یک ساعت و ۴۵ دقیقه
▪ مواد لازم برای هشت نفر
▪ یک فنجان آرد
▪ یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▪ یک قاشق چایخوری ادویه
▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
▪ یک چهارم قاشق چای …

زمان تهیه:

یک ساعت و ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای هشت نفر

یک فنجان آرد

یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر

یک قاشق چایخوری ادویه

یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

سه چهارم فنجان شکر

سه چهارم فنجان پوره کدوحلوایی یا پوره سیب زمینی

دو عدد تخم مرغ

یک چهارم فنجان روغن

نصف فنجان هویج رنده شده

یک سوم فنجان شیر

سه چهارم فنجان گردو بوداده و خرد شده

خامه و میوه (برای تزئین)

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده و قالب کیک را چرب کنید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، ادویه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. در کاسه بزرگ دیگری شکر، پوره، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید. سپس هویج و شیر را به آن بیفزایید.

به تدریج مخلوط آرد را به آن افزوده و هم بزنید. گردو را اضافه کرده و خمیر را درون قالب بریزید. قالب را برای مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن روی آن را با خامه و میوه تزئین کنید. توجه داشته باشید که خامه را باید با کره، یک فنجان شکر، دو قاشق چای خوری شیر و وانیل مخلوط کرده و سپس روی کیک اضافه کنید.

شیوا بهادری