سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ سیب زمینی و کرفس


سوپ سیب زمینی و کرفس

● مواد لازم برای شش نفر
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک فنجان پیاز خرد شده
▪ دو عدد ساقه کرفس خرد شده
▪ یک عدد تره فرنگی خرد شده
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ ۶۵۰ گرم سیب زمینی خرد شده
▪ چهار فنجان …

مواد لازم برای شش نفر

دو قاشق مرباخوری کره

یک فنجان پیاز خرد شده

دو عدد ساقه کرفس خرد شده

یک عدد تره فرنگی خرد شده

یک حبه سیر خرد شده

۶۵۰ گرم سیب زمینی خرد شده

چهار فنجان آب مرغ

کمی دارچین

یک چهارم قاشق مرباخوری جوز هندی

کمی از برگ خرد شده کرفس

طرز تهیه

کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و برای پنج دقیقه حرارت دهید.

سپس ساقه کرفس و تره فرنگی را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده و صبر کنید تا برای دو دقیقه دیگر بماند. پس از آن سیب زمینی خرد شده را با آب مرغ به مواد اضافه کرده و به آن جوز هندی را بیفزایید. پس از ۲۰ دقیقه سیب زمینی پخته خواهد شد.

سوپ را در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود. به میزان دلخواه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و با برگ خرد شده کرفس سوپ را تزئین کنید.

[ماهرخ جواهری]