سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

املت با ادویه مخصوص


املت با ادویه مخصوص

● مواد لازم :
▪ ۲۲۵ گرم گوشت خرد شده
▪ ۲۲۵ گرم سوسیس خرد شده
▪ ۱ حبه سیر رنده شده
▪ یک دوم یمانه روغن زیتون
▪ ۱ قاشق چای خور نمک
▪ ۱ قاشق چایخوری زیره
▪ ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ …

مواد لازم :

۲۲۵ گرم گوشت خرد شده

۲۲۵ گرم سوسیس خرد شده

۱ حبه سیر رنده شده

یک دوم یمانه روغن زیتون

۱ قاشق چای خور نمک

۱ قاشق چایخوری زیره

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری سس سویا

۶ عدد تخم مرغ

۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه :

فر را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

گوشت و سوسیس و سیر را در روغن زیتون تفت بدین تا سوسیس خوب سرخ بشه.این مواد را در صافی قرار دهید.نمک و زیره و رب گوجه فرنگی و سس سویا را به این مواد اضافه کرده خووب مخلوط کنید.مواد را کناری بگذارید تا سرد بشه.

تخم مرغ و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.مخلوط گوشت را در ظرف نسوزی ریخته و تخم مرغ را روی آن بریزید.ظرف را در فر بگذارید و املت را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه طبخ نمایید.

http://gourmand.blogfa.com/۸۷۰۲.aspx