جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کباب برزیلی


کباب برزیلی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
فیله گوساله: ۸۰۰ گرم، خرد کرده
روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
سیر: ۴ حبه، ساطوری شده
سماق قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: نصف قاشق …

مواد لازم برای ۴ نفر:

فیله گوساله: ۸۰۰ گرم، خرد کرده

روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

سیر: ۴ حبه، ساطوری شده

سماق قرمز: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: نصف قاشق ‌چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- سیر، روغن و ادویه‌جات را با هم مخلوط کنید. ترکیب نهایی باید خمیری قرمزرنگ باشد. تکه‌های گوشت را حداقل ۲ ساعت در این مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.

۲- تکه‌های فیله را به سیخ کشیده و روی منقل کباب کنید. توجه داشته باشید که گوشت باید خیلی نرم باشد تا زود بپزد و سماق روی آن نسوزد.

نکات:

۱- یکی از بهترین نرم‌کننده‌های طبیعی، انجیر کال است که در گیلان استفاده می‌شود. بسیاری از گیلک‌ها انجیر کال را در فریزر نگه می‌دارند و در طول سال آن را مانند کیوی به گوشت اضافه می‌کنند.

۲- برای قرمزتر شدن کباب، می‌توانید کمی پاپریکا به مایه اضافه کنید. البته پاپریکای ایرانی بیشتر از آنکه به کباب رنگ دهد آن را خشک می‌کند. اگر یک بسته کوچک پاپریکای خارجی تهیه کنید، تا مدت‌ها برایتان قابل استفاده است.