جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
کباب برزیلی
مواد لازم برای ۴ نفر:
فیله گوساله: ۸۰۰ گرم، خرد کرده
روغن مایع: یکچهارم پیمانه
سیر: ۴ حبه، ساطوری شده
سماق قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- سیر، روغن و ادویهجات را با هم مخلوط کنید. ترکیب نهایی باید خمیری قرمزرنگ باشد. تکههای گوشت را حداقل ۲ ساعت در این مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.
۲- تکههای فیله را به سیخ کشیده و روی منقل کباب کنید. توجه داشته باشید که گوشت باید خیلی نرم باشد تا زود بپزد و سماق روی آن نسوزد.
نکات:
۱- یکی از بهترین نرمکنندههای طبیعی، انجیر کال است که در گیلان استفاده میشود. بسیاری از گیلکها انجیر کال را در فریزر نگه میدارند و در طول سال آن را مانند کیوی به گوشت اضافه میکنند.
۲- برای قرمزتر شدن کباب، میتوانید کمی پاپریکا به مایه اضافه کنید. البته پاپریکای ایرانی بیشتر از آنکه به کباب رنگ دهد آن را خشک میکند. اگر یک بسته کوچک پاپریکای خارجی تهیه کنید، تا مدتها برایتان قابل استفاده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات احمد وحیدی عراق حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی مجلس روز معلم رهبر انقلاب شهید مطهری
ایران سیل هواشناسی تهران آتش سوزی شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش معلم فضای مجازی سلامت
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال ساواک عمو پورنگ سینمای ایران مهران مدیری تبلیغات مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل فناوری خودروهای وارداتی گوگل آیفون ناسا
فشار خون کبد چرب