دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت
مواد لازم برای کیک پرتقال و آرد ذرت
![طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت](/web/imgs/27/16/uxe7b1.jpeg)
طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت
![طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت](/web/imgs/27/16/uxe7b2.jpeg)
نکات تکمیلی در مورد کیک پرتقال
1/2 پیمانه روغن زیتون
2 عدد بزرگ تخم مرغ
270 گرم شکر
1/2 پیمانه آب پرتقال
160 گرم ارد
70 گرم آرد ذرت
2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1 قاشق چای خوری نمک
1 عدد پرتقال
![طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت](/web/imgs/27/16/uxe7b1.jpeg)
فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره های قالب گرد 20 سانتی متری را با قلموی مخصوص آشپزی با روغن چرب کنید . درته قالب کاغذ روغنی قراردهید و باز هم با قلمو آنرا چرب کنید.در ظرف بزرگی، روغن زیتون، تخم مرغ ها، یک پیمانه از شکر و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست بشود. آرد ، آرد ذرت، بیکینگ پودر ، نمک و رنده پوست پرتقال را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و یک سوم پیمانه شکر باقیمانده را بطور یکنواخت بر روی سطح کیک بپاشید ( این امر باعث می شود تا لایه رویه کیک ضخیم شود). مایه کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قراردهید تا بپزد و از کناره های قالب فاصله بگیرد. همچنین می توانید میزان پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان در وسط کیک امتحان کنید، اگر خلال دندان تمیز باشد کیک، پخت کافی داشته است.بعد از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید در قالب 20 دقیقه خنک شود. می توانید با راندن چاقو، کناره های کیک را از قالب جدا کنید. کیک را به آرامی روی ظرفی برگردانید و کاغذ روغنی را جدا نمایید. کیک را روی توری برگردانید و اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شود. اگر مایلید می توانید کیک را با تکه های پرتقال سرو کنید.
نکات
1. برای داشتن کیکی با رویه ی تردتر می توانید از شکر دانه درشت به جای شکر معمولی در مرحله 3 استفاده کنید. می توانید آن را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه نمایید.
2. در این دستور به روغن اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
3. برای اندازه گیری دقیق تر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و حتما سر پیمانه را صاف کنید .
4. در مواد اولیه این کیک به جز آب پرتقال ،یک عدد پرتقال ذکر شده است. پوست پرتقال را ریز رنده کنید، از آن در پخت کیک استفاده می شود. از تکه های پرتقال هم می توانید برای سرو کیک استفاده
کنید.
![طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت](/web/imgs/27/16/uxe7b2.jpeg)
کیک پرتقال جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کیک پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
![](/imgs/no-img-200.png)
![](/imgs/no-img-200.png)
سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران پزشکیان جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران خانواده آموزش و پرورش سازمان هواشناسی پلیس وزارت آموزش و پرورش عربستان محیط زیست سیل
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم دلار قیمت سکه خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو بورس بازار سرمایه بانک مرکزی
علیرضا قربانی سینمای ایران سینما تلویزیون تخت جمشید کنسرت رسانه ملی بازیگر کتاب دفاع مقدس موسیقی سریال
گوگل دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره وزیر علوم باتری دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه ترکیه فلسطین فرانسه جو بایدن روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ چین لبنان
فوتبال استقلال پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند بازی آلمان نقل و انتقالات تراکتور
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ الکامپ ربات عیسی زارع پور وزیر ارتباطات ایرانسل موبایل سرعت اینترنت اپل
عینک آفتابی کاهش وزن دیابت طب سنتی آلزایمر گرمازدگی چاقی ویتامین سکته مغزی قند خون