پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
طرز تهیه ی دسر سوفله موز
مواد اولیه :
شکر: ۵۰ گرم یا دو قاشق سوپخوری
تخممرغ: سه عدد
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
موز خردشده و خامه: از هر کدام ۲۵۰ گرم
ژلاتین: دو ورق
آب سرد: نصف پیمانه
پودر قند: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا زردههای تخممرغ را به همراه شکر و وانیل خوب با همزن میزنیم تا سفت و غلیظ شود. سفیدههای تخممرغ را با پودر قند میزنیم تا کاملا سفت شود. حالا خامه را به زردههای تخممرغ اضافه کرده ژلاتین را هم با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بنماری حل میکنیم و به مخلوط زرده و خامه میافزاییم. سفیده تخممرغ را به مواد افزوده و هم میزنیم. سپس موزهای خردشده را اضافه میکنیم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته تزیین میکنیم.
نکته:
به جای دو ورق ژلاتین میتوانید از دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل دولت روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران سلامت شهرداری تهران هواشناسی سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری وزارت بهداشت
بانک مرکزی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا تورم کارگران حقوق بازنشستگان
فضای مجازی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس فیلم تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه نوار غزه حماس ترکیه عربستان اوکراین
فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه