دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

طفره نروید


طفره نروید

اخیرا , نظرسنجی را که دانشگاه شیکاگو منتشر کرده است را مطالعه می کردم که نوشته بود آن هایی که از رقابت کردن لذت می برند ۱۰ سال بیش از آن هایی که از روبرو شدن با مشکلات طفره می روند و بزدل هستند, عمر می کنند

اخیرا"، نظرسنجی را که دانشگاه "شیکاگو" منتشر کرده است را مطالعه می‌کردم که نوشته بود: آن‌هایی که از رقابت کردن لذت می‌برند ۱۰ سال بیش از آن‌هایی که از روبرو شدن با مشکلات طفره می‌روند و بزدل هستند، عمر می‌کنند.

جاه‌طلبی‌تان را درک کنید، حتی اگر با آن روبرو نمی‌شوید و مشوق و انگیزه‌ای برای ریسک کردن، ندارید. بنابراین راه حلی پیدا نمی‌کنید چرا که از این‌که شیوه‌های معمول را تغییر دهید و باعث شکست تان شود، می‌ترسید. بنابراین از طفره رفتن استفاده می‌کنیم تا عادت موذیانه‌ای را در زندگی‌مان برای مقابله با مشکلات پایه‌ریزی کنیم.

● ۱۰ پیشنهاد ذیل برای مقابله با طفره رفتن است.

۱) ارزش های شخصی تان را بهبود بخشید.

برای این‌که بفهید در زندگی‌تان چه می‌خواهید، وقت بگذارید. زمان، پول، سلامتی، عزت نفس و اعتماد به نفس بیش‌تر، ایجاد رابطه‌های قوی‌تر، شغل متفاوت، یا کسب و کار تازه‌ای نیاز دارید؟ اگر حتی از فکر کردن راجع به این موارد طفره می‌روید برای این است که واقعا" برای آن‌چه که می‌خواهید برنامه‌ریزی نکرده‌اید. نسبت به مهارت‌های‌تان، مطمئن نیستید (یا فکر می‌کنید به اندازه‌ی کافی، ماهر نیستید.) یا از تمسخر سایرینپ می‌ترسید.

۲) سلامتی را در اولویت قرار دهید.

بدون سلامتی نمی‌توانیم انرژی و پویایی لازم برای ایجاد تغییرات در زندگی‌مان را داشته باشیم و بنابراین از هر کاری طفره می‌رویم. بنابراین مطمئن باشید که تغذیه‌ی خوب، خواب کافی، تمرینات ورزشی و آرامش دارید. ضمنا"، آرامش معمولا" باعث ایجاد تأخیر برای اتفاقات بد نیز خواهد بود.

۳) زندگی‌تان را بدون طفره رفتن، تصور کنید.

زندگی‌تان را بدون این‌که از چیزی طفره بروید، ببینید و احساس کنید. چه کارهایی می‌توانید انجام دهید و چه چیزهایی به‌دست می‌آورید؟ کارهای‌تان را بدون طفره رفتن، انجام دهید. زندگی‌تان را مثل یک فیلم، بنویسید و تصویر کنید.

۴) از موجودات وهمی دوری کنید.

صداهایی که درون مغزتان می‌شنوید، عاملی است که شما را از ارائه‌ی ایده‌های‌تان، باز می‌دارد. و چیزی مانند این را می‌گوید:" حوصله ندارم."، "وقت ندارم."، "نمی‌توانم این کار را انجام دهم." این صداها را متوقف کنید، و تمام جملات را با "باید"، "می‌خواهم" و "تمایل دارم" تغییر دهید. شانس‌های زندگی‌تان را از دست ندهید و این موجودات خیالی را از خودتان دور کنید. از اظهارات قطعی که می‌توانند به شما کمک کنند برای این که مثبت باشید، کمک بگیرید.

۵) بیش از حد متعهد باشید.

به هر چیزی که جواب "بله" بدهید باعث می‌شود تا احساس خستگی کنید و انرژی کافی برای مسائل مهم‌تر زندگی‌تان، نداشته باشید و از هر کار مهمی طفره بروید. تعیین کنید که چه کارهایی واقعا" برای‌تان مهم است و دقیقا" بر روی آن‌ها تمرکز کنید تا تغییرات اساسی را در زندگی‌تان ایجاد نمایید. بدین طریق انگیزه‌های‌تان را تقویت می‌کنید.

۶) برای خودتان اهداف حرفه‌ای تعیین کنید.

خیلی سخت است برای خودتان انگیزه ایجاد کنید بدون این که ایده‌ی خوبی برای این‌که چه کاری را می‌خواهید به اتمام برسانید، داشته باشید. بنابراین وقتی برای خودتان هدفی را تعیین می‌کنید، سعی می‌کنید که در کوتاه مدت یا بلند مدت به آن برسید. راه‌کاری به نام SMART در این زمینه به شما کمک خواهد کرد که ابتدای کلمات زیر است: S=Specific (ویژه), M=Measurable (سنجش‌پذیر), A=Action (فعالیت), R=Realistic (واقع‌بین) و T=Time (زمان)

برای رسیدن به اهداف‌تان و برنامه‌ریزی برای آن‌ها، از روش فوق استفاده کنید.

۷) اهداف‌تان را اولویت‌بندی کنید.

برای رسیدن به اهداف‌تان، برنامه‌ریزی کنید. با برنامه‌ای که در اختیار دارید، موارد گوناگون را معین می‌کنید و متوجه می‌شوید که برخی موارد را باید تقویت کنید یا کاملا" از بین ببرید. انعطاف‌پذیر باشید و هر چند وقت یک‌بار اهداف‌تان را بازنگری کنید و آن‌ها را اولویت‌بندی کنید. برخی از اهداف‌تان را که روی سنگ ننوشته‌اید که نتوانید تغییری در آن‌ها ایجاد کنید!

۸) اهداف‌تان را تقسیم‌بندی کنید.

کافی است که یک‌بار اهداف‌تان را اولویت‌بندی کنید و آن‌ها را به اهداف کوچک‌تر، تقسیم کنید. برخی اوقات که از انجام دادن کاری طفره می‌رویم به خاطر این است که فکر می‌کنیم آن کار خیلی بزرگ است و دست‌پاچه‌مان می‌کند و برای همین دچار رخوت موقتی می‌شویم، ولی نمی‌دانیم از کجا شروع کنیم، و برای همین اصلا" شروع نمی‌کنیم! هر پروژه‌ای را هر چند بزرگ، به‌دست بگیرید و قدم به قدم آن را اجرا کنید.

۹) به خودتان جایزه بدهید.

وقتی که کاری را به خوبی انجام دادید با دادن جایزه‌ای به خودتان، برای کار بعدی انگیزه ایجاد کنید. بنابراین قبل از این‌که کاری را تمام کنید، فیلمی نبینید و آن فیلم را بعد از اتمام کارتان به‌عنوان جایزه‌تان، ببینید.

۱۰) فقط شروع کنید.

هیچ عذری قابل قبول نیست. صبر نکنید تا حوصله‌ی انجام دادن کاری را داشته باشید. حوصله هیچ وقت نمی‌آید. این شیوه ای متأخر و پنهان است. تا می‌توانید، پافشاری کنید. با کارهایی که ساده‌تر است شروع کنید تا موفقیت حتمی نصیب‌تان شود، چیزی که برای شما ایجاد انگیزه کند و مشوقی برای کارهای بزرگ‌تر باشد.

با انجام دادن کارهای فوق، مطمئن باشید که دیگر از انجام دادن کاری طفره نخواهید رفت و یاد خواهید گرفت که زندگی‌تان مهم‌ترین چیزی است که در اختیارتان است. پس، فرصت‌های‌تان را از دست ندهید.

نویسنده: Julie Plenty

منبع: وب‌گاه sideroad.com