یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

خورشت قیمه ی به


خورشت قیمه ی به

● مواد لازم:
▪ گوشت نیم کیلو
▪ پیاز ۱۰۰گرم
▪ لپه ۱۰۰گرم
▪ رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپ خوری
▪ آبغوره ۱گیلاس
▪ شکر۱۵۰گرم
▪ ادویه۱قاشق چایخوری
▪ روغن۳۰۰گرم
▪ به یک کیلو و نیم
▪ زعفران۱قاشق …

مواد لازم:

گوشت نیم کیلو

پیاز ۱۰۰گرم

لپه ۱۰۰گرم

رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپ خوری

آبغوره ۱گیلاس

شکر۱۵۰گرم

ادویه۱قاشق چایخوری

روغن۳۰۰گرم

به یک کیلو و نیم

زعفران۱قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

گوشت را قیمه درشت کرده با پیاز سرخ نمایید-پس از سرخ شدن لپه و زردچوبه و ادویه و فلفل و نمک را بایک گیلاس آب در آن ریخته بعد بپزید به را پوست کنده به قطعات کوچک بریده در روغن سرخ نمایید پس از آنکه گوشت و لپه پخته شد به سرخ کرده را داخل آن نمایید تا بجوشد. وقتی به نیز پخته شد رب گوجه فرنگی را سرخ کرده در آن داخل کرده ۱گیلاس آبغوره و شکر را حل نموده در آن ریخته مانند چاشنی و تا ۱۵دقیقه بجوشد پس از آن کاملا خورشت جا افتاده و اجزا پخته شده است، چند قطره زعفران چکانده به هم زده در ظرف کشیده به سر سفره ببرید.

kho۰o۰o۰oshmazze.mihanblog.com