جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
خورشت قیمه ی به
مواد لازم:
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱۰۰گرم
لپه ۱۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپ خوری
آبغوره ۱گیلاس
شکر۱۵۰گرم
ادویه۱قاشق چایخوری
روغن۳۰۰گرم
به یک کیلو و نیم
زعفران۱قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
گوشت را قیمه درشت کرده با پیاز سرخ نمایید-پس از سرخ شدن لپه و زردچوبه و ادویه و فلفل و نمک را بایک گیلاس آب در آن ریخته بعد بپزید به را پوست کنده به قطعات کوچک بریده در روغن سرخ نمایید پس از آنکه گوشت و لپه پخته شد به سرخ کرده را داخل آن نمایید تا بجوشد. وقتی به نیز پخته شد رب گوجه فرنگی را سرخ کرده در آن داخل کرده ۱گیلاس آبغوره و شکر را حل نموده در آن ریخته مانند چاشنی و تا ۱۵دقیقه بجوشد پس از آن کاملا خورشت جا افتاده و اجزا پخته شده است، چند قطره زعفران چکانده به هم زده در ظرف کشیده به سر سفره ببرید.
kho۰o۰o۰oshmazze.mihanblog.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست