جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
طرز تهیه کیک ماکارونی با پنیر
![طرز تهیه کیک ماکارونی با پنیر](/web/imgs/16/11/9wcrj1.jpeg)
مواد لازم
پنیر رنده شده 3 پیمانه
ماکارونی فرمی 500 گرم
کالباس بیکین دودی 300 گرم
پیاز 1/2 پیمانه
خامه 2 پیمانه
آرد 1/3 پیمانه
کره 1 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
کیک ماکارونی و پنیر
طرز تهیه: ابتدا ماکارونی را بپزید. قابلمه ای پر از آب را با قدری نمک و روغن بجوشانید و ماکارونی فرمی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید.
پنیر را داخل کاسه بزرگی رنده کنید. تابه ای را روی گاز بگذارید تا داغ شود. همین طور که تابه داغ می شود کمی کره داخل آن بریزید. وقتی کره ذوب شد کالباس بیکن و پیاز خرد شده را داخل تابه بچینید (کالباس را هم خرد کنید). بیکن و پیاز را حدود ۱۵ دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم و طلایی رنگ شود. در این مرحله فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
حال باید سس پنیر را تهیه کنید. قالب کره را داخل شیرجوشی قرار دهید و بگذارید روی حرارت ملایم ذوب شود. آرد را به تدریج روی کره ذوب شده الک کنید. سپس خامه را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید. به تدریج پنیر رنده شده را اضافه کنید و همزمان با دست دیگرتان هم بزنید. وقتی همه پنیر اضافه شد سس آماده است. سس پنیر را روی ماکارونی پخته و آبکش شده بریزید، فقط ۱/۲ پیمانه از سس را نگه دارید و بگذارید داخل شیرجوش باقی بماند (بعداً به عنوان روکش کیک استفاده می شود).
حال پیاز و بیکن سرخ شده را به ماکارونی اضافه کنید. قدری هم نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ۵ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی و پنیر خنک شود. اگر تخم مرغ را به پنیر داغ اضافه کنید بلافاصله داخل آن سفت می شود و بعداً کیک خودش را نمی گیرد. تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط ماکارونی و پنیر خنک شد، تخم مرغ های همزده را به آن اضافه کنید.
خوب کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و بعد هم آرد بپاشید. مخلوط ماکارونی و پنیر را داخل قالب بریزید و به آرامی آن را فشار بدهید تا کمی فشرده شود. حال آن را ۳۵۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی رنگ شود. می توانید یکی دو دقیقه آخر شعله روی فر را روشن کنید تا روی کیک ماکارونی و پنیر هم طلایی شود.
۱۵ دقیقه صبر کنید قالب خنک شود سپس کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای سرو، ۱/۲ پیمانه سس پنیر باقیمانده را مجدداً گرم کنید و روی کیک بریزید.
نکته: مرحله چرب کردن قالب خیلی اهمیت دارد در غیر این صورت ماکارونی از قالب جدا نخواهد شد.
برای: 6 نفر
حاضر است در : 75 دقیقه
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت چهاردهم پزشکیان دولت ظریف انتخابات رئیس جمهور علی باقری رهبر انقلاب علیرضا زاکانی
آتش سوزی جریمه رانندگی سراوان پلیس هواشناسی سازمان هواشناسی تهران شهرداری تهران پشه آئدس قتل گرما عزاداری محرم
واردات خودرو حقوق بازنشستگان خودرو قیمت خودرو بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو اربعین دلار قیمت سکه
تلویزیون فضای مجازی سینما امام حسین سینمای ایران صداوسیما دفاع مقدس فیلم بازیگر
فناوری دانشگاه تهران آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ اسرائیل جو بایدن ترامپ فلسطین غزه روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترور ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور لیگ برتر سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران رئال مادرید
اینترنت سیاره هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت گوشی اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
گرمازدگی کاهش وزن سرطان چاقی بارداری گیاهان دارویی