سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا
چند کلمه از تخممرغ

برای اینکه تخممرغها در زمان آبپز شدن ترک نخورد کمی نمک و یا سرکه به آب آن اضافه کنید. ضمناً با حرارت متوسط آن را بپزید ولی در هر حال باید تخممرغ را قبل از پخت حتماً مدت کوتاهی زیر شیر آب داغ بگیرید تا سرمائی که از یخچال گرفته، را از دست بدهد. حال اگر تخممرغها در حین پختن ترک خرد فورا آن را از آب بیرون آورده و مقداری نمک بر ترک آن بپاشید تا دوباره بهم بچسبد. همچنین اگر تخممرغ ترک خوردهای دارید و میخواهید آبپز کنید، آن را در یک قطعه کاغذ آلومینیوم بپیچید و بالاخره برای اینکه زرده تخممرغ را در زمان پخت کاملاً در وسط سفید قرار بگیرد. تخممرغها را حین پختن مرتباً بچرخانید و این رو آن رو کنید.

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست