شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

مرغ با فلفل دلمه‌ای


مرغ با فلفل دلمه‌ای

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ کره: یک قاشق غذاخوری
▪ مخلوطی از سیر، زنجبیل و پودر کاری آسیاب شده: یک و نیم قاشق غذاخوری
▪ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: یک عدد
▪ سینه مرغ با برش های کوچک: نیم …

مواد لازم برای ۴ نفر:

کره:

یک قاشق غذاخوری

مخلوطی از سیر، زنجبیل و پودر کاری آسیاب شده:

یک و نیم قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده:

یک عدد

سینه مرغ با برش های کوچک:

نیم کیلوگرم

آرد:

۲ قاشق مرباخوری

خامه:

یک پیمانه

گشنیز خرد شده:

۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو:

نصف یک عدد لیمو

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه بزرگی داغ و مخلوط کاری را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه تفت دادن، فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تا ۲ دقیقه تفت دادن را ادامه دهید. در این مرحله تکه های مرغ را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم پخته شود. ابتدا آرد را به خامه و سپس به مرغ اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و در حالی که مرتب مواد را هم می زنید بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.سس که غلیظ شد، آب لیمو، گشنیز و نمک و فلفل را اضافه و با نان یا برنج سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم فلفل دلمه:

چربی کل:

۰.۲ گرم

کربوهیدرات کل:

۴.۲گرم

فیبر غذایی:

۱.۲ گرم

قند:

۴ گرم

پروتئین:

۱.۷ گرم



همچنین مشاهده کنید