چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
مرغهای لقمهای شکمپر
مواد لازم (برای چهار نفر)
یکچهارم فنجان پنیر موزارلا
دو قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده
دو قاشق چایخوری خردل
کمی فلفل
چهار عدد سینهمرغ بدون استخوان
یک عدد سفیده تخممرغ
نصف فنجان پودر نان خشک یا پودر سوخاری
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و سینی فر را چرب کنید.
پنیر، گوشتچرخکرده، خردل و فلفل را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید. سینهمرغ را به صورت افقی برش دهید اما مراقب باشید که دو نیمه آن از هم جدا نشود. سپس برش را باز کرده و با قاشق یکچهارم از ترکیب بالا را میان برش بریزید. سپس دو نیمه را کمی به هم فشار دهید. این کار را برای هر چهار تکه مرغ تکرار کنید.
سفیده تخممرغ را با چنگال همزده و سپس تکههای مرغ را ابتدا در سفیده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید سپس مرغها را برای مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. حال مرغها را درون سینی فر چیده و حدود ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته شود.
ارزش غذایی برای هر نفر
۲۳۶ کالری
۱۰ گرم کربوهیدرات
۷۴ میلیگرم کلسترول
هفت گرم چربی
دو گرم چربی اشباع شده
۲۸۷ میلی گرم سدیم
۳۱ گرم پروتئین
یک گرم فیبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست