جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

مرغ‌های لقمه‌ای شکم‌پر


مرغ‌های لقمه‌ای شکم‌پر

● مواد لازم (برای چهار نفر)
▪ یک‌چهارم فنجان پنیر موزارلا
▪ دو قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده
▪ دو قاشق چایخوری خردل
▪ کمی فلفل
▪ چهار عدد سینه‌مرغ بدون استخوان
▪ یک عدد سفیده تخم‌مرغ …

مواد لازم (برای چهار نفر)

یک‌چهارم فنجان پنیر موزارلا

دو قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده

دو قاشق چایخوری خردل

کمی فلفل

چهار عدد سینه‌مرغ بدون استخوان

یک عدد سفیده تخم‌مرغ

نصف فنجان پودر نان خشک یا پودر سوخاری

دو قاشق چایخوری روغن زیتون

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سینی فر را چرب کنید.

پنیر، گوشت‌چرخ‌کرده، خردل و فلفل را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید. سینه‌مرغ را به صورت افقی برش دهید اما مراقب باشید که دو نیمه آن از هم جدا نشود. سپس برش را باز کرده و با قاشق یک‌چهارم از ترکیب بالا را میان برش بریزید. سپس دو نیمه را کمی به هم فشار دهید. این کار را برای هر چهار تکه مرغ تکرار کنید.

سفیده تخم‌مرغ را با چنگال هم‌زده و سپس تکه‌های مرغ را ابتدا در سفیده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.

روغن را در ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید سپس مرغ‌ها را برای مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. حال مرغ‌ها را درون سینی فر چیده و حدود ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته شود.

ارزش غذایی برای هر نفر

۲۳۶ کالری

۱۰ گرم کربوهیدرات

۷۴ میلی‌گرم کلسترول

هفت گرم چربی

دو گرم چربی اشباع شده

۲۸۷ میلی گرم سدیم

۳۱ گرم پروتئین

یک گرم فیبر