سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

نان پیازی


نان پیازی

مواد لازم:
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
▪ پیاز خرد شده: یک پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
▪ خمیرمایه: ۲ و یک چهارم قاشق غذاخوری
▪ شکر: یک قاشق غذاخوری …

مواد لازم:

روغن زیتون:

۳ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:

یک پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

سیر خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

خمیرمایه:

۲ و یک چهارم قاشق غذاخوری

شکر:

یک قاشق غذاخوری

آب ولرم:

یک و نیم پیمانه

رزماری خرد شده:

۲ قاشق غذاخوری

آرد:

۳ پیمانه

نمک:

یک قاشق غذاخوری

آرد:

کمی

گوجه فرنگی (داخل آن خالی شده باشد):

۴ عدد متوسط

فلفل قرمز خرد شده:

مقداری

روغن زیتون:

مقداری

طرز تهیه:

در یک قاشق غذاخوری روغن پیاز و سیر را تفت دهید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید و پس از این که کمی طلایی شد کنار بگذارید.

خمیرمایه را با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید تا عمل بیاید.

مایه خمیر، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، رزماری و پیاز و سیر سرخ شده را با هم مخلوط کنید سپس به آرامی و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر مطلوب به دست بیاید.

سطح میز را کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن چند بار ورز دهید.

کاسه ای را کمی چرب کنید و خمیر را در آن بغلتانید و روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۲ ساعت در مکان گرم بماند تا حجم آن دو برابر شود. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و از هر قسمت ۶ خمیر گرد در بیاورید و روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.

روی هر خمیر، برش گوجه فرنگی قرار دهید و روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید و با برس های آشپزی روغن زیتون روی آن بمالید.

بگذارید خمیر به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند و سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.