شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

استیک پیاز و سالاد هویج و کلم‌بروکلی


استیک پیاز و سالاد هویج و کلم‌بروکلی

● مواد لازم (برای چهارنفر)
▪ شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو عدد پیاز خردشده
▪ نمک و فلفل، یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیموترش
▪ چند عدد هویج پوست‌کنده
▪ مقداری کلم‌بروکلی
▪ ۱۱۳ …

مواد لازم (برای چهارنفر)

شش قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو عدد پیاز خردشده

نمک و فلفل، یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیموترش

چند عدد هویج پوست‌کنده

مقداری کلم‌بروکلی

۱۱۳ گرم پنیر خامه‌ای

نان همبرگر، ۵۶۶ گرم گوشت استیک

طرز تهیه:

یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و برای مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود. سپس آن را در ظرفی بریزید. در این فاصله، دو و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب لیموترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را باهم ترکیب کرده و خوب بزنید. کلم بروکلی و هویج را رنده کنید و سس بالا را روی آن بریزید.پنیر خامه‌ای را رنده کرده و کمی از آن را روی نان همبرگر بریزید و پیاز را روی آن بچینید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. استیک را همراه نمک و فلفل درون آن قرار داده و سرخ کنید. سپس آن را روی نان قرار داده و با سالاد کلم و هویج میل کنید.



همچنین مشاهده کنید