یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
شیرینی نارگیلی
مواد لازم:
یك عدد سفیده تخم مرغ
۱۰۰ گرم پودر نارگیل
۵۰ گرم پودر قند
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه، زمان طبخ: ۱۵ الی ۲۰ دقیقه، دمای فر: ۱۸۰ درجه، سانتی گراد و ۳۵۰ درجه فارنهایت، برای تهیه ۱۲ عدد شیرینی، كالری موجود: ۷۰ كالری به ازای هر شیرینی .
مقدار كمی مربای آلبالو یا پودر پسته برای تزئین سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس در حال هم زدن پودر قند را اضافه می كنیم. به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود. پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. دست های مان را مرطوب كرده با دست ۱۲ گلوله به اندازه گردو از این مایه درست می كنیم و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم.
سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم و با یك مقداری مربا یا پودر پسته تزئین می كنیم.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
هواشناسی تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی طلاق پلیس بارش باران سازمان هواشناسی سیل سلامت قوه قضاییه
بانک مرکزی همستر کامبت بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دولت سیزدهم دلار قیمت سکه
تلویزیون کتاب سینما رسانه ملی سینمای ایران موسیقی سید ابراهیم رئیسی رامبد جوان تئاتر فیلم سریال هنرمندان
رژیم صهیونیستی غزه روسیه جو بایدن فلسطین جنگ غزه دونالد ترامپ ترامپ ترکیه چین انتخابات آمریکا اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر آلمان تیم ملی فوتبال ایران جام ملت های اروپا باشگاه استقلال
اینترنت عیسی زارع پور نمایشگاه الکامپ هوش مصنوعی وزیر ارتباطات فناوری فیبر نوری گوگل فیبرنوری مایکروسافت ایرانسل سامسونگ
پوست حافظه زیبایی سکته مغزی سرطان ویتامین فشار خون