پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

املت تخم مرغ و پنیر


● مواد لازم؛
▪ یک قاشق چایخوری کره یا روغن زیتون،
▪ چهار عددسفیده تخم مرغ،
▪ نصف قاشق چایخوری نمک،
▪ مقداری سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری، تره و...،
▪ مقداری اسفناج خرد و پخته …

مواد لازم؛

یک قاشق چایخوری کره یا روغن زیتون،

چهار عددسفیده تخم مرغ،

نصف قاشق چایخوری نمک،

مقداری سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری، تره و...،

مقداری اسفناج خرد و پخته شده،

پنیر پارمزان یا هر نوع پنیر دلخواه.

طرز تهیه؛

در حرارت ملایم، در ظرفی کره را آب کنید. سفیده تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط کنید. هرچه سفیده را بیشتر بزنید املت شما سبک تر و پف دارتر می شود حال این مخلوط را در ظرف حاوی کره بریزید و تابه را روی گاز به عقب و جلو ببرید. با این عمل تخم مرغ ها به ظرف نمی چسبند. در صورت چسبیدن از یک کاردک استفاده کنید و آن را از ظرف جدا کنید. سایر مواد را روی یک نیمه تخم مرغ بریزید و با کمک قاشق، نیمه دوم را بر روی اولی تا کنید. خیلی فشار ندهید. با یک دست ظرف را بگیرید و در دست دیگر یک بشقاب داشته باشید. املت را در ظرف برگردانید و با سبزیجات و پنیر تزئین کنید.