چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
فیله مینیون
مواد لازم:
استیک ۳۰۰ گرمی فیله گوساله، نحوه پخت آب دار
سس خردل: ۱۰ گرم
عسل: ۵ گرم
سرکه بالزامیک: یک قاشق چایخوری
فلفل سبز: یک عدد متوسط
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روش تهیه:
استیکی متفاوت که هم قابلیت گریل شدن دارد، هم بر روی چدن و اگر هم بخواهید بر روی کباب پز هم قرار گرفته و آماده میشود. در بسیاری از رستورانها فیله مینیون را از فیله گوساله جوان انتخاب کرده و پس از یک برش عمقی آن را به دو نیمه یا سه نیمه جدا از هم یا به هم چسبیده تبدیل کرده و در کنار سس های متنوع سرو میکنند. پیشنهاد ما برای طعم دار کردن فیله مینیون به این ترتیب است که ۲۰ گرم سس خردل، ۱۰ گرم عسل، ۵ گرم سرکه بالزامیک، یک عدد فلفل سبز متوسط را میکس کرده و فیله را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در این سس قرار میدهیم، پس از طعم دار شدن فیله را بر روی چدن بگذارید. لازم به ذکر است که نحوه طبخ فیله مینیون به صورت آبدار است. در واقع بر روی حرارت مستقیم چدن بین ۳ تا ۴ دقیقه طول میکشد تا فیله مینیون آماده شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی حجاب انتخابات رهبر انقلاب مجلس انتخابات مجلس
هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران پلیس وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش شهرداری فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
خودرو قیمت طلا قیمت دلار مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان مسکن بازار خودرو سایپا ایران خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون تئاتر دفاع مقدس محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال موسیقی سینما کتاب فیلم
اینوتکس دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی رئال مادرید
تبلیغات عیسی زارع پور اپل اینترنت سامسونگ ناسا گوگل آب آیفون مایکروسافت
سرطان قلب هندوانه کمردرد ناباروری روغن زیتون زیبایی بیماران خاص بیمه