چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
شفته اراکی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:
۵۰۰ گرم
آرد نخودچی:
به میزان لازم
رب گوجهفرنگی:
دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده:
یک عدد متوسط
جعفری خرد شده:
سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رنده شده، گوشت و آرد نخودچی را با جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم. سپس رب را با روغن و کمی آب تفت میدهیم تا کاملا به جوش آید. از مواد مخلوط شده گلولههایی به اندازه گردو درست کرده و در سس گوجهفرنگی که در حال جوشیدن است میریزیم.
گفتنی است این غذای خوشرنگ مخصوص شهرستان اراک بوده و طرفداران زیادی دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست