سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
کیک شیر داغ
مواد لازم:
تخم مرغ:
۴عدد
شکر:
۲فنجان
وانیل:
کمی
آرد:
۲و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر:
۲و یک چهارم قاشق مرباخوری
شیر:
یک و یک چهارم پیمانه
کره:
۱۰قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ظرف بزرگی تخم مرغ ها را هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را کم کم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد پفکی و سبک شود. وانیل را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را کم کم به مواد بیفزایید و به آهستگی بزنید تا نرم و یک دست شود. در ظرف دیگری شیر و کره را داغ کنید تا کره ذوب شود. سپس آن را به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود. مایه کیک را در قالب مناسب چرب شده بریزید و با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت در فر که از قبل روشن شده قرار دهید. کیک را پس از پخت و کمی سرد شدن، روی سینی پنجره ای قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان