دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
کیک شیر داغ
![کیک شیر داغ](/web/imgs/16/11/aulnh1.jpeg)
مواد لازم:
تخم مرغ:
۴عدد
شکر:
۲فنجان
وانیل:
کمی
آرد:
۲و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر:
۲و یک چهارم قاشق مرباخوری
شیر:
یک و یک چهارم پیمانه
کره:
۱۰قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ظرف بزرگی تخم مرغ ها را هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را کم کم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد پفکی و سبک شود. وانیل را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را کم کم به مواد بیفزایید و به آهستگی بزنید تا نرم و یک دست شود. در ظرف دیگری شیر و کره را داغ کنید تا کره ذوب شود. سپس آن را به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود. مایه کیک را در قالب مناسب چرب شده بریزید و با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت در فر که از قبل روشن شده قرار دهید. کیک را پس از پخت و کمی سرد شدن، روی سینی پنجره ای قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست