جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
ساخارین Saccharinsodium جانشین قند (ساکارز) در بیماران دیابتی
یک ماده شیرین کنندهٔ مصنوعی است بهنظر میرسد که قدرت شیرین کنندگی ساخارین حدود ۵۵۰ برابر ساکارز باشد، ولی قدرت شیرین کنندگی محلول رقیق آن حدود ۳۰۰ برابر سازکارز است.
به آسانی از مجرای گوارش جذب میشود. تقریباً همه مقدار مصرف شده بهصورت تغییر نیافته طی ۴۸ ـ ۲۴ دفع میشود.
ساخاربن بهجای ساکارز در بیماران مبتلا به دیابت بهطور کلی در مواردی که مصرف ساکارز مطلوب نمیباشد، بهکار میرود. ساخارین سدیم هیچگونه ارزش خوراکی ندارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست