جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

رولت مرغ و پنیر


رولت مرغ و پنیر

● مواد لازم
▪ سینه مرغ به تعداد نفرات: نصف عدد
▪ پنیر گودا: سه قاشق سوپخوری
▪ پیاز متوسط خلال شده: یک عدد
▪ قرص عصاره مرغ و سبزی ها: یک عدد
▪ آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
▪ فویل: به میزان لازم
▪ …

مواد لازم

سینه مرغ به تعداد نفرات:

نصف عدد

پنیر گودا:

سه قاشق سوپخوری

پیاز متوسط خلال شده:

یک عدد

قرص عصاره مرغ و سبزی ها:

یک عدد

آبلیمو:

دو قاشق غذاخوری

فویل:

به میزان لازم

فلفل دلمه ای خلال شده:

یک عدد

روغن مایع:

یک قاشق سوپخوری

جعفری:

نصف پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را با نمک، فلفل، پیاز، فلفل دلمه ای و آبلیمو به مدت دو ساعت درون یخچال مزه دار می کنیم و بعد مرغ را بین دو کیسه قرار داده و با بیفتک کوب به آرامی می کوبیم، بعد درون سینه را باز کرده و جعفری ساطوری شده، پنیر گودا، عصاره مرغ و سبزی ها را می پاشیم و سینه مرغ را لوله می کنیم. درون یک فویل روغن مایع می مالیم و مرغ را درون آن قرار می دهیم و سپس آن را با فویل، شکلات پیچ می کنیم و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون قابلمه آب جوش می اندازیم، آن گاه آن را با تره فرنگی و سس تزئین می کنیم یا در صورت تمایل نان های تست را قالب زده و روی آن سس گوجه فرنگی می مالیم و یک برش گرد از مرغ با پنیر روی آن قرار می دهیم.