یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
شامی کباب رشتی
غذاهایی مانند بریونی، قلیه ماهی، فلافل، میرزاقاسمی، چغرتمه و... عموما در شمار غذاهای غیررسمی و به اصطلاح غیرمجلسی اند اما بارها برای ما پیش آمده به ویژه در سفر به نقاط دور و نزدیک کشورمان که یکی از این غذاها را خورده باشیم. در این شماره با مواد لازم و شیوه پخت «شامی کباب رشتی» آشنا می شویم.
مواد لازم:
گوشت بدون چربی گوسفند:
۴۰۰ گرم
تخم مرغ:
۵ عدد
لپه:
۴۰۰ گرم
پیاز:
دو عدد متوسط
زردچوبه:
یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل:
اولی در حد استاندارد و دومی به میزان دلخواه!
طرز تهیه:
گوشت را قطعه قطعه کرده و آن را بشویید. پیاز را خرد کرده و با گوشت و زردچوبه و دو لیوان آب روی آتش بار کنید و وقتی که گوشت پخت، لپه را به آن بیفزایید و به پختن ادامه بدهید. وقتی که لپه هم پخت گوشت و لپه را باهم چرخ کنید و سپس تخم مرغ را در آن شکسته و نمک و فلفل اضافه کرده و در ماهی تابه چند قاشق روغن ریخته کباب ها را با حرارت کم سرخ کنید.
پیداست برای این که کباب خوشمزه از کار درآید شرط اولش آن است که گوشت تازه باشد و شرط دوم آن که روغن خوب و مرغوب باشد وگرنه تمام زحمات شما به هدر خواهد رفت!
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان مصر سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
تهران شهرداری تهران یسنا سیل هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی سلامت تورم خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا امیرعبداللهیان انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب فشار خون