سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

گراتن قارچ


گراتن قارچ

● مواد لازم
▪ سیر له شده: ۱ حبه
▪ قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ خامه: ۱/۲ فنجان
▪ کره: ۱قاشق سوپخوری
▪ سیب زمینی نازک ورقه شده: ۱ کیلو
▪ پنیر گودا: ۱۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل: به مقدار …

مواد لازم

سیر له شده:

۱ حبه

قارچ ورقه شده:

۳۰۰ گرم

تخم مرغ:

۲ عدد

خامه:

۱/۲ فنجان

کره:

۱قاشق سوپخوری

سیب زمینی نازک ورقه شده:

۱ کیلو

پنیر گودا:

۱۵۰ گرم

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

شیر:

۲/۳ فنجان

طرز تهیه

فر را با ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.با کره و سیر له شده کف ظرف پیرکس را چرب کنید.نیمی از سیب زمینی های ورقه شده را کف ظرف پهن کنید . قارچ را روی آن بریزید و با بقیه سیب زمینی روی قارچ را بپوشانید. تخم مرغها را بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند بعد شیر و خامه و نمک و فلفل را اضافه کرده روی غذا بریزید و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر بگذارید. پنیر رنده شده را روی غذا بریزید و دوباره به مدت ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. وقتی از فر خارج کردید میتوانید کمی جعفری خرد شده روی آن بریزی و سرو کنید.

توجه:

نوع پنیر از انواع کشدار نباشد و فقط ذوب شود;سیب زمینی ها کاملا نازک ورقه شود;می توان در صورت دلخواه خامه و تخم مرغها را حذف نمود در این صورت غذا کم چربی خواهد شد.