جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سوپ لوبیاسفید و رزماری


سوپ لوبیاسفید و رزماری

مواد لازم:
روغن زیتون - ۲قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده - ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل - به اندازه کافی
برگ رزماری ریز خرد شده - یک قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده - ۳ حبه
رب گوجه فرنگی - ۲قاشق غذاخوری
لوبیا …

مواد لازم:

روغن زیتون - ۲قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده - ۲ عدد متوسط

نمک و فلفل - به اندازه کافی

برگ رزماری ریز خرد شده - یک قاشق غذاخوری

سیر ریز خرد شده - ۳ حبه

رب گوجه فرنگی - ۲قاشق غذاخوری

لوبیا سفید - ۴۰۰گرم

آب مرغ - ۴پیمانه

سیب زمینی خرد شده - ۲عدد متوسط

کرفس ریز شده - ۲ ساقه

مریم گلی خرد شده - چند برگ

طرز تهیه:

روغن را در قابلمه ای داغ کنید. پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

نمک و فلفل، مریم گلی، رزماری، کرفس و سیر را به مواد اضافه کنید و بگذارید روی حرارت به مدت ۱۰دقیقه بپزد.

رب گوجه فرنگی، لوبیا و سیب زمینی را اضافه کنید، کمی تفت بدهید، سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید.

بگذاریدسوپ به آرامی بپزد تا سبزیجات نرم شود و سوپ جا بیفتد.