سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
شبه پیتزای مدیترانهای با بادمجان
این مخلوط سبزیجات که در مایهای خمیری فرم پیتزا را به خود گرفته است ـ برخلاف ظاهر آن ـ روش پختی کاملا متفاوت با پیتزا دارد و غذایی مدیترانهای است. در ضمن برای آنکه این غذا به لحاظ پروتئین حیوانی نیز کامل شود، شما میتوانید در آن از مقداری سوسیس مرغ یا گوشت نیز همراه دیگر سبزیجات استفاده کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر
۱ عدد بادمجان متوسط
۱ عدد تخممرغ
۱ پیمانه آرد سفید گندم
۴ /۱ ۱ پیمانه شیر
۲ ق چ پودر آویشن یا ارگانو
۱ عدد پیاز قرمز متوسط
۲ عدد کدوی سبز درشت
۲ عدد فلفل دلمهای (رنگی باشد بهتر است)
۴ تا ۵ ق س روغن مایع آفتابگردان
۲ ق س پنیر پارمسان رنده شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲ شاخه مرزه برای تزیین روی غذا
طرز تهیه:
۱. بادمجان را پوست کنده و پس از نصف کردن، به صورت طولی برش دهید. سپس آنها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی شان گرفته شود. حالا مقداری نمک روی بادمجانها بپاشید؛ به این صورت هم تلخی احتمالی بادمجان از بین میرود و هم به روغن کمتری برای سرخ کردن آن نیاز است. پس از گذشت ۱۰دقیقه، قطعات بادمجان را دوباره آبکشی کرده و با دستمال کاغذی حولهای خشک کنید.
۲. یک کاسه بلوری آماده کنید و تخممرغ را در آن بشکنید و هم بزنید؛ سپس آرد را کمکم به تخممرغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در این فاصله، شیر را نیز آرام آرام به مخلوط آرد و تخممرغ بیفزایید و به هم زدن آنقدر ادامه دهید تا مایهای نرم و غلیظ حاصل شود. سپس آن را تا زمان لازم در یخچال قرار دهید.
۳. فر اجاق گاز را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵درجه فارنهایت یا شماره ۷ از قبل روشن کنید. پیاز و فلفل دلمهایها را به ۴ قسمت ببرید و کدوها را نیز با پوست حلقه حلقه کنید. حالا روغن را در سینی فر یا تابه فلزی بدون دسته کائوچویی بریزید و در فر قرار دهید تا داغ شود. سپس آن را از فر بیرون آورید و بعد از اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن سبزیجات خرد شده را کف سینی بچینید و به روغن آغشته کنید. حالا تابه یا سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه داخل فر حرارت دهید.
۴. پس از طی این مدت، مایه را از داخل یخچال خارج کنید و با قاشق کمی هم بزنید. سپس تابه یا سینی را از فر بیرون آورید و مایه را روی سبزیجات بریزید و دوباره به فر برگردانید و ۳۰ دقیقه دیگر حرارت دهید. وقتی این مایه پف کرد و رنگ آن طلایی شد، حرارت فر را به ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا شماره ۵ اجاق گاز کاهش دهید و مدت ۱۰دقیقه روی این درجه، حرارت دهید تا گوشههای این مایه، سفت شود. در پایان پنیر پارمسان رندهشده را همراه مرزه خرد شده روی غذا ریخته و سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران بالگرد حسین امیرعبداللهیان شهادت رئیسی دولت سیزدهم شهادت سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی
کنکور هواشناسی تهران امتحانات نهایی تعطیلی مدارس پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه بارش باران سیل مشهد آموزش و پرورش
بورس قیمت خودرو قیمت دلار یارانه قیمت طلا یارانه نقدی خودرو دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان
جمهوری اسلامی ایران تلویزیون هنرمندان سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینمای ایران شعر لیلا حاتمی زری خوشکام رسانه ملی
کنکور ۱۴۰۳ قرآن تجهیزات پزشکی دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران لیورپول بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ مایکروسافت گوگل تبلیغات موبایل اپل نمایشگاه ایران هلث اینترنت آیفون
رژیم غذایی بارندگی آلزایمر طول عمر فشار خون استرس افسردگی کاهش وزن