سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
معجون نارگیل و قهوه
مواد لازم (برای هشت نفر)
یک عدد نارگیل
دو فنجان شیر
چهار فنجان قهوه غلیظ
یک قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه:
روی پوست نارگیل دو سوراخ ایجاد کرده و شیره آن را درون یک قابلمه بریزید. سپس آن را برای مدت نیمساعت درون فر با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پوست نارگیل را جدا کرده و گوشت آن را رنده کنید. سپس گوشت نارگیل را همراه شیره نارگیل و شیر درون قابلمه ریخته و تا وقتی که غلیظ شود روی حرارت قرار دهید.
حال ترکیب را صاف کرده و آن را با قهوه دم کردن و شکر مخلوط کنید. نوشیدنی را درون لیوان ریخته و روی آن را با کمی پودر نارگیل تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست