دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
کلوچه پرتقال و شکلات
مواد لازم:
آرد- ۲پیمانه
بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
کره- ۱۱۵گرم
شکر- سه چهارم پیمانه
وانیل- کمی
تخم مرغ- یک عدد
پوست پرتقال- یک قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی- سه چهارم پیمانه
مواد لازم برای بین کلوچه ها:
پنیر خامه ای- ۱۱۳گرم
کره- ۱۱۳ گرم
پودر شکر- به اندازه کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید.
آرد، نمک و جوش شیرین رابا هم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید تا نرم و سبک شود.
وانیل، تخم مرغ و پوست پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
نصف مخلوط آرد را به مخلوط کره بیفزایید و هم بزنید سپس نصف بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را به اندازه ۱۶گردو شکل دهید کمی صاف کنید و روی سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغن کشیده اید قرار دهید. بگذارید ۱۲ تا ۱۴ دقیقه درفر بماند تا طلایی کم رنگ شود.
پس از پخت بگذارید تا کاملاً خنک شود.
چیپس های شکلاتی را در ظرفی بریزید و روی ظرف حاوی آب در حال جوش قرار دهید تا آب شود. روی ۸ کلوچه را شکلات بمالید و کنار بگذارید.
پنیر خامه ای، کره و پودر شکر را خوب با هم مخلوط کنید و بین هر ۲ کلوچه را باآن پر کنید تا ۸ ساندویچ کلوچه ای به دست بیاید.
مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
آلودگی هوا تهران استان مرکزی هواشناسی کنکور قتل شهرداری تهران سلامت آموزش و پرورش سازمان هواشناسی پلیس راهور قوه قضاییه
تورم بانک مرکزی هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بورس بازار خودرو حقوق بازنشستگان دلار بازار سرمایه
عاشورا کربلا تلویزیون امام حسین (ع) سینمای ایران کتاب رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی باتری
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین فرانسه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سامسونگ ناسا فناوری
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین کاهش وزن آلزایمر پوکی استخوان سردرد تناسب اندام