چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
کاهش خطر سرطان روده با مصرف گوشتمرغ
متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف گوشت مرغ در دوران نوجوانی میتواند از بروز فاکتورهای پیشسرطان و در نهایت خطر ابتلا به سرطان روده در سنین بالاتر جلوگیری کند.
در این مطالعه که روی نزدیک به ۲۰ هزار داوطلب صورت گرفته مشخص شد: افرادی که در دوران نوجوانی مقدار بیشتری گوشت مرغ مصرف میکنند کمتر با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در سنین بالاتر روبرو میشوند.
نتایج این مطالعات نشان میدهد که جایگزین کردن گوشت ماهی و مرغ حداقل در یک وعده غذایی به جای گوشت قرمز میتواند تا حدود ۴۰ درصد احتمال ابتلا به بیماریهای رودهای را کاهش دهد.
یکی از متخصصان در این مطالعه گفت: در میان سرطانهای مختلف، سرطان روده بیشتر تحت تاثیر رژیم غذایی است.
مطالعات پیشین حاکی از آن است که رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز فرآوری شده، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش میدهد.
به گزارش لایوساینس، نتایج این مطالعه در مجله «اپیدمولوژی» منتشر شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست