سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

کدوبره مازندرانی


کدوبره مازندرانی

کدوبره یک غذای مازندرانی است که سریع هم آماده می شود.

موادلازم برای ۲نفر:
سیب زمینی متوسط - ۲عدد
کدوی سبز متوسط - ۵عدد
گوجه فرنگی متوسط - ۵عدد
پیاز بزرگ - ۱عدد
تخم مرغ - ۲ تا ۳عدد
نمک، …

کدوبره یک غذای مازندرانی است که سریع هم آماده می شود.

موادلازم برای ۲نفر:

سیب زمینی متوسط - ۲عدد

کدوی سبز متوسط - ۵عدد

گوجه فرنگی متوسط - ۵عدد

پیاز بزرگ - ۱عدد

تخم مرغ - ۲ تا ۳عدد

نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان کافی

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کنید و به مدت دو دقیقه در تابه تفت دهید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید و سیب زمینی را که نگینی خرد کرده اید داخل آن بریزید و کمی تفت دهید.

شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد است، تا حد متوسط کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا مواد ۵ تا ۷دقیقه روی حرارت پخته شود.

کدوی حلقه حلقه شده را به مواد اضافه کنید و آن را نیز تا چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی برگشت و سرخ شد، گوجه فرنگی های خرد شده و تخم مرغ ها را روی آن بریزید و در ماهیتابه را بگذارید و شعله را کمتر کنید تا مواد طی ۱۰دقیقه بپزد.

در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید.

روی این غذا می توانید مقدار کمی پنیر هم رنده کنید که آن را خوشمزه تر می کند. با ماست خامه ای هم می توان روی آن را تزیین کرد.