سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

قارچ شکم پر


قارچ شکم پر

▪ مواد لازم برای ۴ نفر:
- پنیر چدار یا گودا- رنده شده ۱۲۵ گرم
- پیازچه خردشده- ۲ عدد
- کدوی کوچک خردشده- یک عدد
- قارچ بزرگ- ۴ عدد
- نمک و فلفل- به میزان کافی
▪ طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی …

مواد لازم برای ۴ نفر:

- پنیر چدار یا گودا- رنده شده ۱۲۵ گرم

- پیازچه خردشده- ۲ عدد

- کدوی کوچک خردشده- یک عدد

- قارچ بزرگ- ۴ عدد

- نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. پنیر، پیازچه و کدو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ساقه قارچ ها را جدا و قارچ ها را با مواد پرکنید و روی سینی چرب شده قرار دهید و کاغذ فویل روی آن بکشید. زمان پخت قارچ ها ۳۵ دقیقه است. قارچ های آماده شده را با کمی از مایعی که پس داده است و سبزی دلخواه سرو کنید.