سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
قارچ شکم پر
مواد لازم برای ۴ نفر:
- پنیر چدار یا گودا- رنده شده ۱۲۵ گرم
- پیازچه خردشده- ۲ عدد
- کدوی کوچک خردشده- یک عدد
- قارچ بزرگ- ۴ عدد
- نمک و فلفل- به میزان کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. پنیر، پیازچه و کدو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ساقه قارچ ها را جدا و قارچ ها را با مواد پرکنید و روی سینی چرب شده قرار دهید و کاغذ فویل روی آن بکشید. زمان پخت قارچ ها ۳۵ دقیقه است. قارچ های آماده شده را با کمی از مایعی که پس داده است و سبزی دلخواه سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حماس غزه آمریکا رافائل گروسی رهبر انقلاب حج مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران حجاب قوه قضاییه سیل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سیلاب سازمان هواشناسی
قیمت خودرو خودرو مالیات ایران خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان
تئاتر دفاع مقدس سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی صدا و سیما سینما
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه رفح چین اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه مصر طالبان
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری مایکروسافت گوگل ناسا تلفن همراه ماهواره
بیماران خاص کاهش وزن رژیم غذایی زیبایی بیمه دندانپزشکی فشار خون سبزیجات