سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ گوشت


ساندویچ گوشت

● مواد لازم
▪ ۳۰۰ گرم گوشت قیمه ای
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز کوچک
▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
▪ یک عدد هویج
▪ دو قاشق مرباخوری رب گوجه
▪ چهار عدد نان ساندویچی
▪ پنج …

مواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت قیمه ای

سه قاشق مرباخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز کوچک

یک عدد فلفل دلمه قرمز

یک عدد هویج

دو قاشق مرباخوری رب گوجه

چهار عدد نان ساندویچی

پنج عدد خیارشور

طرز تهیه

ابتدا قابلمه مناسبی روی گاز قرار دهید.

روغن زیتون را در آن ریخته و سپس گوشت ها را که کاملاً ریز خرد شده اضافه کنید و به آرامی تفت دهید.

سپس پیاز، فلفل دلمه و هویج را به سرعت خرد و ریز و به گوشت ها اضافه کنید تا کاملاً برای دو دقیقه پخته و نرم شوند.

در این مرحله رب گوجه را بیفزایید.

در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا با حرارت ملایم مواد برای دو دقیقه دیگر با هم بپزند.

مخلوط را درون نان های ساندویچی ریخته و کنار آن خیار شور قرار دهید.

ماهرخ جواهری