شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت بدون شکر


بیسکویت بدون شکر

دیگر بهتر است دست از سر شیرینی های تکراری برای سفره عیدتان بردارید و شیرینی های جدید را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به شکر ندارد و به جای آن از خرما در آن استفاده شده است.

دیگر بهتر است دست از سر شیرینی های تکراری برای سفره عیدتان بردارید و شیرینی های جدید را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به شکر ندارد و به جای آن از خرما در آن استفاده شده است.

مواد لازم:

آرد: ۲۲۵ گرم

مارگارین: ۱۲۵ گرم

پودر شکر رژیمی (اسپارتام): ۳۰ گرم

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

آب سرد: دو قاشق غذاخوری

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

مواد میانی

خرمای هسته گرفته: ۳۰۰ گرم

آب جوش: ۲۰۰ میلی لیتر

پودر هل: ۲ قاشق چایخوری

پودر گردو: ۱۰۰ گرم

روش تهیه:

۱. ابتدا آرد و پودر شکر را مخلوط کرده، داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم؛ سپس مارگارین را خرد کرده به همراه زرده تخم‌مرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم، تمامی مواد را با نوک انگشتان به خورد هم می‌دهیم و در آخر چند بار چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۲. خمیر را داخل یک کیسه نایلونی و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم.

۳. پس از این مدت ۱۵ دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز کار می‌گذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم.

۴. با کاتر گرد که قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را کاتر زده داخل سینی فر می‌چینیم و روی هر بیسکویت دایره‌ای را یک بار مهر می‌زنیم.

۵. بیسکویت‌ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

طرز تهیه مواد میانی:

۱. مدت پخت این بیسکویت حدود ۲۰ دقیقه است. کمی که کف آن طلایی شد از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

۲. ابتدا خرما را کاملا ریز خرد می‌کنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن کرم را می‌پزیم. از کرم حاصل هر بار مابین دو بیسکویت قرار داده و آنها را به هم جفت می‌کنیم.

۳. این شیرینی حدود یک هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد.