سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

گراتن میگو


● مواد لازم :
▪ میگوی درشت : ۱۶ تا ۲۰عدد
▪ تره فرنگی : ۵۰۰گرم
▪ كره : یك سوم پیمانه
▪ كدو: ۲ عدد، حدود ۵۰۰گرم
▪ جوز هندی : یك چهارم قاشق چایخوری
▪ پودر سیر: یك چهارم قاشق چایخوری
▪ پنیر …

مواد لازم :

میگوی درشت :

۱۶ تا ۲۰عدد

تره فرنگی :

۵۰۰گرم

كره :

یك سوم پیمانه

كدو:

۲ عدد، حدود ۵۰۰گرم

جوز هندی :

یك چهارم قاشق چایخوری

پودر سیر:

یك چهارم قاشق چایخوری

پنیر گودا:

۱۲۵گرم

آب مرغ:

سه چهارم پیمانه

خامه :

۱۲۵گرم م

زرده تخم مرغ:

۱عدد

جعفری خرد شده :

یك دوم پیمانه

نمك و فلفل :

به میزان لازم

طرز تهیه :

تره فرنگی را بشویید و به صورت خلالهای خیلی ریز درآورید. آن را در ۳ قاشق سوپخوری كره تفت دهید تاشفاف شود. كدوها را نیز خلال كرده و به تره فرنگی افزوده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. نمك ، فلفل و جوزهندی را به آن اضافه كنید. مواد را در ظرف نسوزی كه چرب كرده اید، قرار دهید. باقی مانده كره را داغ كنید وپودر سیر را در داخل كره ریخته و میگوها را حدود ۲ دقیقه در آن تفت دهید و روی سبزیها بریزید. پنیر را رنده كنید. آب مرغ، خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط كنید و به آن نمك و فلفل بزنید و روی مواد بریزید، سپس ظرف را در حدود ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. جعفری خردشده را در آخر روی غذابریزید.