چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
نقش اسید چرب در کنترل سالمونلا
اسیدهای چرب با زنجیره متوسط (MCFA) در کنترل عفونت سالمونلایی در جوجه ها مؤثرند.سالمونلا یکی از باکتری های بیماری زا و عامل مسمومیت غذایی در انسان می باشد. که یکی از منابع مهم آلودگی آن فرآورده های طیور است. در تحقیقات قبلی ، اثرات مثبت اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه در کنترل سالمونلا مورد بررسی قرار گرفته ولی محققین دریافته بودند که این ترکیبات بطور کامل مؤثر نمی باشند. در یک آزمایش اثر کاپریلیک اسید و اسید کاپریک در جوجه هایی که با سالمونلا انترتیدیس آلوده شده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش رشد سالمونلا متوقف شده و در مقایسه اسید کاپریک مؤثرترین ترکیب بود. باید اشاره شود که اسیدهای چرب با زنجیره متوسط(MCFA) بدون خطر بوده و در ادویه جات و سبزیجات یافت می شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست