سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
جنگهای میکروبی ـ تاریخچه
در سال ۱۷۶۳ مهاجران اروپائی مستقر در آمریکا با هدیه پتوهای آلوده به میکرب آبله به سرخپوستان، جنگ میکروبی آغاز گشت. حدود دو قرن بعد، نیروهای نظامی غربی در هند و چین سلاح میکروبی بهکار بردند.
در ۱۹۴۲ سران نظامی ژاپن پس از موفقیت مخفیانه، واحد نظامی ۷۳۱ را به سرکردگی شیرواشیمی دائر کردند. این واحد یکی از بزرگترین کارخانجات میکربسازی جهان بود. درین واحد عامل بیماریهای طاعون، آبله، تیفوئید، پاراتیفوئید و انواع میکروبهای مولد تب و غیره مورد مطالعه و تحقیق قرار گرفت. ژاپنیها موفق به تولید میکروبهای قوی بهمقدار فراوان شدند. ایشی از هزاران تن از اسیران چینی، روسی و آمریکائی بهعنوان موش آزمایشگاهی استفاده کرد و آنها را کشت. چون ژاپن به چنگ ایالات متحده آمریکا افتاد این آزمایشگاه و کارکنان آنرا به ارتش آمریکا در پادگان دتریک مربلند منتقل کرد و آمریکا ۳۱ نوع میکرب ضد محصولات گیاهی (ANTI-CROP) را بهصورت آزمایشی بهکار برد این عوامل ضد گندم و برنج بهکار رفت.
ایالات متحده آمریکا و انگلستان در ۱۹۴۴ یا قبل از آن نقشه حمله به شش شهر مهم آلمان را با بمبهای سیاه زخم کشیده بودند. در فوریه ۱۹۵۲ ایالات متحده آمریکا در کره شمالی بمبهای، بیولژیک بکار برد. در گزارشهای رسمی ذکر انواع سلاح میکروبی، پرهای آلوده به سیاه زخم، شپش و پشههای ناقل طاعون و تب زرد و موشهای بیمار و عوامل متنوع دیگر که به میکروبهای آلوده به میکروبهای کشنده بود مانند کاغذ توآلت، نامه، حتی جوهر خودنویس آمده است.
در روسیه شوروی سابق نیز در تأسیسات نظامی شماره ۱۹ مرکز تحقیقات و تولید سلاح بیولوژیک تولید میشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست