جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
بیسکویت خامهای
مواد لازم:
آرد:
یک پیمانه
بکینگ پودر:
یک و نیم قاشق مرباخوری
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
خامه غلیظ:
نصف پیمانه
طرز تهیه:
در کاسه ای آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
خامه را اضافه کنید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد ورز دهید.
خمیر را باز کنید و به شکل گرد برش بزنید.
خمیرهای برش زده را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا این که کمی طلایی شود.
ارزش غذایی هر بیسکویت:
کالری:
۱۷۳
چربی:
۹ گرم
کلسترول:
۳۳ میلی گرم
پروتئین: ۳ گرم
سدیم:
۲۴۸ میلی گرم
کربوهیدرات: ۲۰ گرم
فیبر:
یک گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست