چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
مجله ویستا

خوراک فصل


خوراک فصل

▪ سیب‌زمینی: یک عدد
▪ هویج: دو عدد
▪ گل کلم: نصف بوته
▪ پیاز: یک عدد
▪ سیر: دو حبه
▪ تره فرنگی: ۴۰۰ گرم
▪ رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
▪ پوره گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
▪ روغن زیتون: به میزان …

سیب‌زمینی:

یک عدد

هویج:

دو عدد

گل کلم:

نصف بوته

پیاز:

یک عدد

سیر:

دو حبه

تره فرنگی:

۴۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی:

یک قاشق غذاخوری

پوره گوجه‌فرنگی:

یک پیمانه

روغن زیتون:

به میزان لازم

نمک و آب:

به میزان لازم

طرز تهیه:

سیر خرد شده را به همراه پیاز خلال شده درون روغن زیتون تفت می‌دهیم، پس از آن هویج را به صورت حلقه‌ای به مخلوط سیر و پیاز می‌افزاییم. قسمت سفید تره‌فرنگی را خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم پس از این‌که کمی تفت داده شد گل‌کلم خرد شده و رب گوجه‌فرنگی را افزوده و خوب به هم می‌زنیم. سپس پوره گوجه‌فرنگی را به همراه نمک و آب به خوراک اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌‌گذاریم تا مواد خوب پخته شوند. در آخر سیب‌زمینی را خرد کرده و به خوراک اضافه می‌کنیم. پس از ۲۰ دقیقه خوراک آماده است.