دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
میرزا قاسمی
مـواد لازم:
بادمجان متوسط : ۵ عدد
سیر : یک بوته
تخم مرغ : ۳ عدد
گوجه فرنگی : ۲ عدد
روغن و نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز تهیه:
بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی میکنیم تا کاملاً پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا میگیریم و بعد ساطوری مینماییم سپس گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته و پوست آن را میگیریم و خرد میکنیم سیر را کوبیده و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است میریزیم تا کمی سرخ شود بعد بادنجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مینماییم بحدی که آب آنها کاملاً کشیده شود و به روغن ببفتد کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم و در طرف دیگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مینماییم و بهم میزنیم تا کاملاً بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغها را مخلوط مینماییم و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس میکشیم
Tannaz
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست