چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
توت فرنگی با سس شکلات سفید
مواد لازم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ریز رنده شده نصف قاشق چای خوری
پوست لیمو ریز رنده شده نصف قاشق چای خوری
شکلات سفید خرده شده ۱۶۸ گرم
توت فرنگی درشت ۱۶ عدد
طرز تهیه
کاغذ فویل روی سینی پهن کنید. با نوک انگشتان، شکر و پوست مرکبات را در ظرف کوچک با هم مخلوط کنید تا شکر کمی مرطوب شود. خرده شکلات ها را در کاسه قرار دهید و روی ظرفی حاوی آب جوش که روی حرارت کم قرار دارد، بگذارید تا ذوب و نرم شود. شکلات آب شده را از روی حرارت بردارید و دم توت فرنگی را بگیرید و دو سوم آن را در شکلات فرو کنید و سپس به طور وارونه روی سینی قرار دهید. سپس شکر حاوی مرکبات را روی آن بپاشید. پس از تکرار این کار با بقیه توت فرنگی ها، بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بمانند تا شکلات آن ها سفت شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست