چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

چهار راه کوتاه برای افزایش بازدید سایت شما


چهار راه کوتاه برای افزایش بازدید سایت شما

زندگی و فعالیت وبسایت شما با تعداد بازدید کنندگان آن رابطه مستقیمی دارد. بازدید کننده هدفمند ، عامل موفقیت وبسایت ها بوده است .کسب بازدید کننده برای وبسایت ها خیلی سخت و مشکل …

زندگی و فعالیت وبسایت شما با تعداد بازدید کنندگان آن رابطه مستقیمی دارد. بازدید کننده هدفمند ، عامل موفقیت وبسایت ها بوده است .کسب بازدید کننده برای وبسایت ها خیلی سخت و مشکل است و به زمان بسیار زیادی برای نگه داری و جذب آن ها نیاز است .

اما این سختی ، با رعایت بعضی چیزها کمی کاسته میشود و دست شما را برای رسیدن به زندگی عادی خود باز می گذارد.در ادامه ، به چند نکته در مورد افزایش بازدید سایت ها اشاره می کنم.

۱. وبسایت شما نیاز به بروزرسانی دارد !

کاری است که هر روز انجام نمیدهید ؟ زمانی که وبسایت شما به بازدید کننده ها ، مطالب جالب را برای خواندن پیشنهاد میدهد، مسلما ایشان برای خواندن آن ها بیشتر در وبسایت شما خواهند ماند . پس سعی کنید که با مطالب خوب و اختصاصی بازدید کنندگان را فراری ندهید .

بهترین راه ، این است که در ساید بار های خود ، مطالب جدید را به نحو زیبایی معرفی کنید.مصاحبه کردن و همچنین ، نقد و بررسی وسایل میتواند بازدید کنندگان دائمی و خوبی را برای شما به ارمغان بیاورد.

بروز بودن یکی از مهمترین دلایل سرزدن مستمر بازدید کنندگان به وبسایت شماست ، پس با کمی وقت گذاشتن، این فرصت را از دست ندهید.

۲. لینک های داخلی را جدی بگیرید !

بله ! لینک های داخلی میتوانند به کسب بازدید کننده و جلوگیری از خروج زودرس وی از وبسایت شما کمک کند.در مطالبتان به مطالب مرتبط و خوب که به کار بازدید کننده خواهد آمد لینک بدهید تا او با سطح بالاتری از اطلاعات از وبسایت شما خارج شود . ایشان برای خواندن مطالب دیگر شما ، حتما به وبسایت شما برمیگردند و اگر محصول مرتبطی را برای فروش گذاشته باشید ، خریداری می کنند.

۳. استفاده مناسب از شبکه های اجتماعی

Social media ، یا شبکه های اجتماعی میتوانند به کسب بازدید کننده برای یک سایت یا وبلاگ کمک کنند . اما آن ها را فقط در سطح ساختن یک صفحه ساده در فیس بوک و . . . نبینید . شما باید به بازدید کنندگان خود بفهمانید که آن ها برای شما ارزش دارند و شما دوست ندارید آنها را تنها بگذارید . پس با بروزرسانی های صفحات خود و اضافه کردن مطالب دیگر به آن ها ، رضایت کاربران را از وبسایت خود بالا ببرید . حضور در مجامع جمعی مثلا در جشنواره هایی که میدانید مخاطب شما در آن حضور دارد میتواند به در ذهن ماندن سایتتان کمک کند.

۴. خبرنامه ! چرا که نه ؟

خبرنامه میتواند به بازدید بیشتر وبسایت شما کمک کند . مخصوصا این که خبرنامه شما به صورت حرفه ای نوشته شده باشد و دارای گرافیک خوبی باشد . در مورد خبرنامه یک ویدئو کوتاه درست کرده ام که میتوانید از اینجا مشاهده کنید.سعی کنید که با ارسال های مکرر و زمان بندی شده بازدید کننده را بیشتر به خودتان و شرکتتان نزدیک کنید. همچنین ، با ارسال کتاب ها و محصولات رایگان به اعضای خود ، وفاداری آنها را به شرکت و سایت خود افزایش دهید.

سه دلیلی که بازدید کنندگان از سایت شما فرار می کنند !

جذب بازدید کننده برای یک سایت ، کار بسیار سختی است . اما از دست دادن آن‌ها ساده تر است .اگر شما همین چند نکته را درباره نگه داشتن بازدید کننده و فراری ندادن او را رعایت نکنید ، تنها خودتان باید وبلاگتان را بخوانید !

همه ی ما میدانیم که کسب بازدید کننده بسیار سخت است ، چون نیاز به زحمت‌های بسیار زیادی دارد. در ادامه مطلب به چند نکته درباره ی عدم فراری دادن بازدید کننده اشاره می‌کنم:

۱. مطالب بد و بی ارزش

آیا به جز مطالب ، دلیل دیگری برای ورود بازدید کننده به وبسایت شما هست ؟!!؟

پس سعی کنید که اولین نکته را کاملا رعایت کنید . مطالب جذاب و کامل و همچنین کاملا اختصاصی میتواند به بقای وبلاگ یا سایت شما کمک کند. سعی کنید مطالب خود را خودتان بنویسید و آن‌ها را از دیگران کپی نکنید.چون قوانین جدید گوگل ، مانع ادامه کارتان میشوند.

۲. طراحی بد و زننده سایت شما

طراحی خوب وبسایت شما ، باعث عدم ریزش بازدید کننده از وبسایتتان میشود. پس وبسایتتان را استاندارد طراحی کنید و از طرح‌های خیلی کلیشه ای و تکراری بپرهیزید. سعی کنید که از طرح‌های سایت‌های بزرگ که همه افراد میشناسند ، استفاده نکنید ، چون برای کاربران خیلی تکراری شده اند !

۳. لینک‌های زیاد و تبلیغات فراوان

تبلیغات خوب است ! اما نه مثل سایت‌های موزیک و . . . که تا به لینک دانلود میرسی باید از هفت خوان رستم رد شوی !. تبلیغات را در حدی نگه دارید که کاربران زیاد اذیت نشوند. لینک‌های فراوان هم میتواند کاربران را فراری دهید ، سعی کنید که تعداد زیادی لینک درون صفحات داخلی و صفحه اصلی وبسایتتان نباشد.