چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سوپ عدس و پاستا


سوپ  عدس و پاستا

● مواد لازم برای چهار نفر:
▪ عدس سه چهارم پیمانه
▪ سیر با پوست سه حبه
▪ آب چهار پیمانه
▪ روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
▪ کره دو قاشق غذاخوری
▪ پیاز، ریز خرد شده یک عدد
▪ کرفس، ریز خرد …

مواد لازم برای چهار نفر:

عدس سه چهارم پیمانه

سیر با پوست سه حبه

آب چهار پیمانه

روغن زیتون سه قاشق غذاخوری

کره دو قاشق غذاخوری

پیاز، ریز خرد شده یک عدد

کرفس، ریز خرد شده دو ساقه

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

عصاره سبزی‌های حل شده در آب ۷ پیمانه

ریحان، جعفری خرد شده به میزان لازم

پاستای ریز ۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا یک حبه سیر را با پهنای کارد آشپزخانه له کنید و به همراه عدس در قابلمه آب بریزید تا ۲۰ دقیقه بجوشد و بپزد. سپس آن را آبکشی کنید و سیر را بردارید. روی عدس آب سرد بریزید.

سپس دو قاشق غذاخوری روغن را با نصف کره در قابلمه حرارت دهید و پیاز و کرفس را پنج دقیقه در آن تفت دهید.

آنگاه بقیه سیرها را له کنید و به همراه بقیه روغن زیتون در قابلمه بریزید. رب گوجه و عدس را نیز به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید. سپس سبزی‌های خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سی دقیقه بجوشد، بعضی مواقع آن را هم بزنید.

در پایان حرارت را زیاد کرده و پاستا را به آن اضافه کنید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید. وقتی پاستا پخت، بقیه کره را به سوپ اضافه کنید و اگر لازم بود باز هم نمک و فلفل بریزید. سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با سبزی‌ها تزئین کنید.



همچنین مشاهده کنید