یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

عصرانه با کیک هویج و طعم د ارچین


عصرانه با کیک هویج و طعم د ارچین

بیایید با هم دست به کار شویم و یک عصرانه خوشمزه درست کنیم. می توانید دوستان خود را دعوت کنید و با کیک هویچ و دارچین در یک دور همی صمیمی از آنها پذیرایی کنید.

بیایید با هم دست به کار شویم و یک عصرانه خوشمزه درست کنیم. می توانید دوستان خود را دعوت کنید و با کیک هویچ و دارچین در یک دور همی صمیمی از آنها پذیرایی کنید.

مواد لازم

٣ عد د تخم‌مرغ

٢٢٠ گرم شکر

۲/۱ ق چ وانیل

١٢٥ گرم روغن

٥٠ گرم آب

٢٥٠ گرم آرد

١ ق م بیکینگ‌پود ر

٢ عد د هویج بزرگ رند ه شد ه

٢ ق م د ارچین

٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه

خامه و پود ر قند برای تزیین

طرز تهیه:

۱. فر را روشن کرد ه و د ر د مای ١٨٠ د رجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقی آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد کمرنگ د رآید.

۲. حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قیقه باهمزن هم بزنید.

۳. د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگ‌پود ر را الک کنید، سپس آن را آرام‌آرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با لیسک به‌صورت د ورانی هم بزنید تا مخلوط یکد ستی حاصل شود.

۴. حالا باید هویج، گرد و و د ارچین را به مخلوط اضافه کنید و د وباره با لیسک هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.

۵. قالب را باکمی روغن مایع چرب کرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قیقه قرار د هید تا کیک بپزد.

۶. بعد از ٤٥ د قیقه یک سیخ چوبی را د اخل مرکز کیک فرو کنید. د رصورتی‌که کاملاً پخته باشد، هیچ ماد ه‌ای به سیخ نمی‌چسبد.

۷. روی کیک را می‌توانید با خامه و پود ر قند تزیین کنید.