دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

نان کاکائویی


نان کاکائویی

‌● مواد لازم برای ۱۶ ساندویچ
▪ یک فنجان کره
▪ ۱۷۰ گرم شکلات تخته ای
▪ یک و سه چهارم فنجان شکر
▪ یک قاشق غذاخوری وانیل
▪ چهار عدد تخم مرغ
▪ یک و نیم فنجان آرد سفید
▪ ربع فنجان پودر …

‌● مواد لازم برای ۱۶ ساندویچ

یک فنجان کره

۱۷۰ گرم شکلات تخته ای

یک و سه چهارم فنجان شکر

یک قاشق غذاخوری وانیل

چهار عدد تخم مرغ

یک و نیم فنجان آرد سفید

ربع فنجان پودر کاکائو تلخ

ربع قاشق چای خوری نمک

نصف فنجان فندق خرد شده

ربع فنجان گردوی خرد شده

ربع فنجان شکلات سفید

نصف فنجان کرم کاکائو فندقی

یک قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه

کره و شکلات تخته ای را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر و وانیل را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس بگذارید مواد برای مدت پنج دقیقه خنک شود. تخم مرغ ها را یکی- یکی در ظرف شکسته و هم بزنید. سپس آرد، پودر کاکائو و نمک را به آن بیفزایید.

خمیر را به صورت یکسان ته ظرف فر که با درجه ۱۷۶گرم شده، پهن کرده و فندق، گردو، شکلات سفید و شکر را روی آن بپاشید.

سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. اجازه دهید تا ساندویچ به مدت ۳۰دقیقه خنک شود.

سپس خمیر را نصف کرده و کرم کاکائو را روی یکی از آنها بمالید، لایه دیگر را روی آن قرار داده و اجازه دهید تا دسر به مدت دو ساعت یا یک شب در یخچال بماند. سپس آن را برش داده و ۱۶ ساندویچ درست کنید.

فرشته علیزاده