پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

سبزی پلو با ماهی


سبزی پلو با ماهی

سبزی را پاک کنید، خوب بشویید و بگذارید آب آن کاملاً برود و سپس خرد کنید.

مواد لازم:

برنج: ۱ کیلوگرم

ماهی سفید: ۲ کیلوگرم

سبزی پلو: ۱.۵ کیلوگرم (شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، سیر)

کره یا روغن: ۲۰۰ گرم

زعفران حل شده در آب: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

آبلیمو: به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

سبزی را پاک کنید، خوب بشویید و بگذارید آب آن کاملاً برود و سپس خرد کنید.

برنج را با نمک چند ساعت قبل خیس و سپس پخته و آبکش کنید.

برنج را کمی زنده تر بردارید.

ته قابلمه مقداری روغن آب کرده بریزید و چند کفگیر برنج آبکش شده را در آن بریزید و روی آن سبزی خرد شده بریزیدسپس برنج را اضافه کنید و سبزی را لابه لای برنج قرار دهید و در آخر با برنج سفید روی سبزی پلو را بپوشانید.

برنج را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که بخار آن درآمد، زعفران حل شده را روی برنج بریزید و اجازه دهید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.

روش پخت ماهی

ماهی را پاک کنید و بشویید و بگذارید آب اضافه آن برود.سپس با نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران، سس درست کنید و ماهی را ۲ تا ۳ ساعت در این سس قرار دهید تا مزه دار شود، ماهی را در روغن یا داخل فر سرخ کنید.