سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
گیاه سالادی آنغوره (پنبه دانه)
برگهای تازه و شیر سفید یا زرد انغوره حاوی مقادیر زیادی کلسیم، مواد معدنی و آهن است. از پودر صمغ یا شیره انغوره همانند پودر خردل یا پودر سیر جهت رفع سردی مواد به کار رفته در سالاد و رفع نفخ و باد معده و دستگاه گوارشی استفاده می شود. مقدار مصر انغوره به مقدار بسیار کم و فقط به اندازه چند دانه می باشد. از برگهای تازه انغوره کم و همراه با سایر سبزیجات جهت تزیین کردن و معطر نمودن سالاد استفاده می شود. انغوره از نظر میزان کالری، قند و ویتامین A غنی است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست